O nama

Upoznajte budućnost stanovanja...

Naša priča započela je prije sedam godina na sajmu modularne gradnje u Berlinu, gdje su se okupili projektanti i građevinske tvrtke iz Hrvatske, Švicarske, Njemačke, Austrije i Mađarske. Tijekom tog susreta formirana je think-tank grupa koja je postavila temelje za razvoj inovativnog poslovnog “modular housing” modela. Od tada, DBLOX se nastoji pozicionirati kao jedan od lidera u modularnoj gradnji u EU, s jasnom vizijom i strateškim pristupom.. Otvaranje hrvatske i slovenske podružnice još je jedan korak u tom smjeru, na tržište jugoistočne Evrope donosimo budućnost gradnje…

U Fokusu...

1. Inovacija

DBLOX je posvećen stalnoj potrazi za novim rješenjima koja pomiču granice industrije. Naša filozofija temelji se na inovacijama u dizajnu, korištenju prirodnih materijala i razvijanju modularnih kuća koje nude fleksibilnost, mobilnost i održivost. Neprestano radimo na unapređenju svakog aspekta gradnje, prilagođavajući se potrebama modernog tržišta.

2. Vizija

Naša vizija jednostavnosti, funkcionalnosti i ravnoteže prožima svaki projekt. Inspirirani filozofijom povezanosti s prirodom, vjerujemo da dom treba pružati harmoniju između unutarnjeg prostora i vanjskog svijeta. DBLOX modularni modeli dizajnirani su kako bi stvorili ravnotežu između estetike, praktičnosti i održivosti, nudeći klijentima osjećaj doma koji je u skladu s njihovim životnim stilom. .

3. Organizacija

DBLOX je izgrađen na temeljima visoke organizacijske učinkovitosti. Naš tim stručnjaka, uključujući arhitekte, inženjere i građevinske profesionalce, radi sinkronizirano kako bi svaki projekt bio savršeno izveden. Procesi unutar tvrtke su organizirani tako da jamče fleksibilnost, transparentnost i brzu prilagodbu potrebama klijenata, što nam omogućava besprijekornu realizaciju svake faze projekta – od dizajna do postavljanja gotovih modula.

4. Izvedba

Vizija vez izvedbe je ništa, realizacija je sve. Organizacija i izvedba su ključni elementi našeg poslovnog modela. Preciznim planiranjem i optimizacijom poslovnih procesa, osiguravamo da svaki projekt bude izveden u skladu s najvišim standardima kvalitete. Naša predanost detaljima i učinkovitosti omogućuje nam da pružimo najbolje rezultate, te našim klijentima isporučimo izvedbu najviše kvalitete.

Pošaljite upit...

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime
Za koji ste model kuća zainteresirani ?

DBLOX MODULAR d.o.o.
:: Brajdica 5 
:: 51 000 Rijeka
:: Croatia (HR / EU)
+385 99 836 85 06
prodaja@dbloxhomes.com

DBLOX MODULAR d.o.o. :: All Rights reserved :: Adresa: Brajdica 5 :: 51 000 Rijeka :: Croatia :: Telefon: +385 99 836 85 06 :: E-mail: prodaja@dbloxhomes.com :: Privacy policy .